Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

What happened to fishing?

Ανατρέξαμε στις φωτογραφίες που διέρρευσαν πέρσι από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν, και διαπιστώσαμε πως τελικά στην 3η σεζόν  δεν είδαμε τη σκηνή που ψάρευαν και συζητούσαν Tywin Lannister-γέροντας Pycell! Από τα γυρίσματα πέρσι στην Κροατία:







Τι να έγινε άραγες; Κόπηκε στο φώτο-φίνις; Δεν ήταν αρκετά σημαντική; Κόπηκε γιατί δεν έπιασε κανένα ψάρι ο Tywin;

Τι να συζητούσαν τα δύο σημαντικά μέλη του Μικρού Συμβουλίου; Γιατί να ενοχλήσει ο Pycell τον Tywin στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του; Όλα αυτά θα μείνουν αναπάντητα, εκτός αν βγει κάποιος υπεύθυνος να μας ενημερώσει. Δε νομίζω να έπαιζε κάποιο σημαντικό ρόλο η σκηνή στην εξέλιξη της ιστορίας, αλλά ας ελπίσουμε να προσθέσουν αυτή τη σκηνή στις deleted scenes στο dvd  της 3ης σεζόν. Έτσι για να μου φύγει η απορία.


**UPDATE 20/7**
Χθες 19/7 στο πάνελ του Game of Thrones, εισακούστηκαν οι προσευχές μας και προβλήθηκε εντελώς ξαφνικά η κομμένη σκηνή για την οποία λέμε παραπάνω! Δείτε την παρακάτω, δεν είναι η καλύτερη ποιότητα, αλλά μας κάνει και με το παραπάνω. Δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά μάλλον θα περιλαμβάνεται στο dvd της 3ης σεζόν.

**UPDATE 20/8**
Το ΗΒΟ επιβεβαίωσε πως η συγκεκριμένη σκηνή πράγματι θα περιλαμβάνεται στο Blu-Ray DVD της 3ης σεζόν! Ελπίζουμε να υπάρχουν κι άλλες κομμένες σκηνές που δεν "χώρεσαν" στην 3η σεζόν. Ας δούμε τη σκηνή σε καλή ποιότητα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου