Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ισλανδία: Άρχισαν οι πρώτες αφίξεις

Τις προηγούμενες ημέρες, εθεάθησαν στο Reykjavik της  Ισλανδίας δύο από τις ηθοποιούς του Game of Thrones: η Maisie Williams και η Gwendoline Christie.

H Maisie βγήκε φωτογραφία με μία κοπελίτσα από Ισλανδία, η οποία κοπελίτσα πόσταρε τη φωτό στο twitter account της (στο οποίο γράφει πως είναι από εκεί).


Επίσης, στις 19/7  fan του GoT στην Ισλανδία φωτογραφήθηκε με την Gwendoline Christie και ανήρτησε τη φωτό στο instagram.

Λογικά αυτό σημαίνει πως τα γυρίσματα θα μοιραστούν σε Ιρλανδία και Ισλανδία, γιατί αυτές οι ηθοποιοί κανονικά τα γυρίσματά τους τα έκαναν στην Ιρλανδία. Είναι που μάλλον φέτος θα πάνε στην Ισλανδία καλοκαίρι κι όχι χειμώνα όπως πέρσι. Κροατία γυρίζουν τις σκηνές του King's Landing κι αν αποδειχθεί αλήθεια η φήμη πως φέτος δεν θα πάνε στο Μαρόκο, μάλλον εκεί θα γυρίσουν και τις σκηνές της Dorne. Εικασίες όλα αυτά.

Τέλος, φημολογείται πως 2 νέες περιοχές προστέθηκαν στη λίστα των γυρισμάτων στην Ισλανδία: Þjórsárdalur and Hengilsvæðið (δεν ξέρω πώς προφέρονται, συγγνώμη) οι οποίες είναι καταπράσινες κοιλάδες νοτιοδυτικά της Ισλανδίας, η πρώτη με δάση, καταρράκτες και γκρεμούς, ενώ η δεύτερη είναι κοντά σε ένα ηφαίστειο. Το τι θα γυριστεί πού δεν το γνωρίζει κανείς εξόν των παραγόντων του GoT.

Þjórsárdalur

UPDATES:
Σύμφωνα με την ισλανδική εφημερίδα Morgunblaðið (The Morning Paper), τα γυρίσματα στην Ισλανδία άρχισαν στις 22/7 και θα διαρκέσουν μέχρι την 1η Αυγούστου. Παραθέτουν και μια μακρινή φωτογραφία απ' τα γυρίσματα.


Επίσης, η Krissa (?) από Ισλανδία πόσταρε αυτήν την φωτό χθες στο twitter account της, με τη Rose Leslie και τη Maisie Williams, κατευθείαν απ' το σετ στην Ισλανδία.


Επίσης, ανυποψίαστος οδηγός τραβούσε σε βίντεο τη διαδρομή που έκανε στην Ισλανδία στις 22/7 κι έπεσε πάνω σε διάλειμμα μάλλον των γυρισμάτων. Στο 6:00-6:10 βλέπουμε Gwendoline Christie & Daniel Portman (Brienne & Podrick).




1η Αυγούστου, τα γυρίσματα στην Ισλανδία τελείωσαν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου